0
Domaći fudbal

FOTO: /X/ Napredak Kruševac

VELIKA KONFUZIJA U KRUŠEVCU: Napredak ne može da se odluči na kom stadionu želi da igra pred početak Superlige!

Objavljeno: 11.07.24 u 17:42

Ovaj problem bi trebao da bude rešen do početka prvenstva

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da Napredak na otvaranju sezone neće igrati na svom stadionu „Mladost“ već na stadionu „Lagator“ u Loznici zbog radova na svom zdanju. Međutim, konačna odluka još nije doneta.

Kruševljani će u duelu prvog kola Superlige Srbije igrati protiv Partizana, a predviđeni termin je petak, 19. jul, sa početkom u 21 čas. Klub je čak zahtevao da se oba susreta sa crno-belima ove sezone odigraju u Beogradu, ali takvo rešenje nije moguće po propozicijama takmičenja. U tom slučaju, stadion u Humskoj bi morao biti prijavljen kao njihov domaći teren dok traju radovi na stadionu „Mladost“, što bi dodatno komplikovalo situaciju zbog Partizanovih evropskih utakmica.

Leskovac je bio još jedna opcija, ali osim udaljenosti, problem je i što kragujevački Radnički tamo igra svoje evropske mečeve. Najizvesnije rešenje je stadion „Lagator“ u Loznici, ali se konačna odluka još uvek čeka.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter