0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

TUGA: Poginuo fudbaler koji je nedavno bio na probi u Partizanu!

Objavljeno: 11.07.24 u 15:22

Poginuo je u 19. godini

Farihan Inusa, mladi fudbaler iz Gane, poginuo je u 19. godini. Inusa, koji je pre nekoliko meseci bio na probi u Partizanu, nastradao je u saobraćajnoj nesreći u svojoj rodnoj Gani, prenosi novinar Ibrahim Sani Dara.

Momak rođen 2005. godine imao je obećavajuću karijeru pred sobom, a njegova smrt je veliki gubitak za fudbalsku zajednicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Užasnut sam što čujem za preranu smrt Farihana Inusaha, talentovanog mladog fudbalera Gane, koji je sinoć tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Farihan, visoki vezista sa 1,88 m, igrao je za Sporting. Njegova mešavina agresivnosti, preciznosti i energije učinila ga je izuzetno prisutnim na terenu. Bio je okretan i vešt, prava prednost za svoj tim.

Misli i molitve su sa Farihanovom porodicom, prijateljima i saigračima tokom ovog teškog vremena. Njegov duh i strast za igru će duboko nedostajati. Počivaj u miru, Farihan Inusa – napisao je Sani Dara.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter