0
Košarka

James Nunnally (R) and Ognjen Dobric during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠUŠKA SE: Virtus pušta Dobrića u Zvezdu, a dovodi doskorašnjeg igrača Partizana!

Objavljeno: 11.07.24 u 13:25

Bolonja razmatra i angažovanje Šabaza Nejpira

Ognjen Dobrić je viđen na pregovorima sa Nebojšom Čovićem, što nagoveštava da bi srpski reprezentativac mogao da napusti Virtus iz Bolonje i vrati se na Mali Kalemegdan. Dok se čeka rasplet situacije oko momka iz Knina, italijanski klub razmatra nove opcije na tržištu.

Prema pisanju „Bolognabasket“, Virtus intenzivno razmišlja o transferu Džejmsa Nanelija. Trenutno je jasno da Nanelijeva budućnost u Partizanu nije sigurna i da je samo pitanje vremena kada će se crno-beli klub zvanično oprostiti od njega.

Bolonja vidi američkog košarkaša kao potencijalnu zamenu za Dobrića.

Osim Nanelija, Bolonja razmatra i angažovanje Šabaza Nejpira, kako prenose italijanski mediji. Nekadašnji član Crvene zvezde Meridianbet se spominje kao zamena za Ifea Lundberga, koji je pojačao redove Partizana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter