9
Košarka

Kosarka Euroleague season 2017-2018 Crvena Zvezda v Valencia from left Mathias Lessort Taylor Rochestie Alen Omic Branko Lazic and Dylan Ennis Beograd, 15.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STAV DELIJA JE SADA MNOGO JASNIJI: Bivši igrač Zvezde tvrdi da su Srbi počinili genocid u Srebrenici! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.24 u 21:10

Transparent je bio sportan, ali sada je mnogo toga jasnije.

Alen Omić, nekadašnji centar Crvene zvezde dočekan je na svom debiju banerom Delija gde se navode da Hrvati, Albanci i Bošnjaci nisu dobrodošli u crveno-bele boje.

To je prilično podelilo navijačku bazu kluba, ali sada je mnogo toga iza stava navijačke grupe jasno.

Naime, centar je na Instagramu objavio sliku gde samo ne da potvrđuje postojanje genocida u Srebrenici, nego ga navodno čuva i od zaborava.

Na objavi je pisalo –Nikada ne zaboravi, 8372, Srebrenica, 11.7.1995.

FOTO: Instagram.com/alen_omic_23_

 

11
81
9 Komentara
    • Bih je Srbska zemlja,ne znam zasto im Vucic to odavno nije rekao.U ratu 41-45. gotovo iskljucivo su Srbi bili u partizanima,a Muslimani uglavnom u ustasama.

      5
      0
      Odgovori
    • JESU. ALI SRBI IZ BIH. ENTITETA SRBI IZ SRBIJE NISU. OSIM FOBROVOLJA A ARKANA GUSKE. MIRKA JOVICA ITD… NIKADA neće biti srbi iz bih entiteta sa srbijom i praviti nekakvu SRS veliku SRBIJU nikada oni su bruka nas srba.

      1
      4
      Odgovori
      • Da li ti imas papir ?? Osobe sa ovakvim nebuloznim komentarima , trebaju da idu u odredjene ustanove po pomoc i da dobiju papir o toj pomoci.

        1
        1
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter