6
Fudbal

FOTO: Starsport

PIKSI DOBIJA POTPUNO ODREŠENE RUKE: Slede radikalne promene u timu, rezultatski imperativ NE postoji?!

Objavljeno: 11.07.24 u 15:45

Očekuju nas velike promene u samoj reprezentaciji

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ostaće na toj poziciji, iako se danima govorilo o njegovoj potencijalnoj smeni.

Prema poslednjim informacijama, u četvrtak je završen sastanak u FSS-u na kom je došlo do odluke – Dragan Stojković Piksi ostaje selektor, a on i Dragan Džajić dobiće odrešene ruke da izvrše kompletnu reorganizaciju FSS-a na svim nivoima.

Kada je u pitanju selektor, postoji ideja da dođe do velike rekonstrukcije sastava. To znači da u Ligi nacija nećemo gledati neka imena na koja smo navikli godinama unazad u nacionalnom timu, prenosi Telegraf.

Ekipa bi trebalo da bude podmlađena i rezultatski imperativ neće postojati u okršajima sa Španijom, Danskom i Švajcarskom, već će ovaj ciklus biti iskorišćen kako bi se tim pripremio za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje tek slede.

8
56
6 Komentara
  1. Piksulja dobio odrešene ruke.
    Uskoro cela repka sastavljena od franjovaca i drugih Falji Ramadanijevih pulena..

    3
    5
    Odgovori
    • Gde ide naš fudbal? Izglada izgubljeno kao i nas FSS. Sramota. Nije do igraca već do senilnog neznalice. Da je dobar ostao bi u Japanu. Bruka i sramota. Nije samo otići na svatsko i evropsko prvenst o kao turista i postavljati uslove za platu. Kako ga nije sramota da sedi na klupu i gleda ko nemi pos atrač. Pih sramoto.

      5
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter