0
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Printscreen

ORLOVI, SREĆNO! Košarkaši uz čuvenu pesmu ispraćeni za Lion, Jokiću pevali na uvce! (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.24 u 09:51

Odlično raspoloženje vlada među našim košarkašima

Košarkaši Srbije putuju u Lion na turneju kojom zvanično započinju pripreme otvorene za javnost za OI 2024. U okviru ove turneje, reprezentacija će odmeriti snage protiv Francuske, dok će kasnije imati i duele sa ekipama SAD-a i Australije.

Orlovi su se već neko vreme pripremali u Staroj Pazovi u „Kući fudbala“, koja im je pred Olimpijske igre ustupljena. U slobodno vreme, košarkaši su se družili, provodili vreme u dobrom raspoloženju i posećivali svirke.

Tako je bilo i pred sam put, Orlovi su na Igre ispraćeni uz pesmu „A sad adio„. Tako je osvanuo snimak na kome muzičar „peva na uvce“ upravo ovu pesmu najboljem košarkašu Srbije, Nikoli Jokiću.

Posle turneje u Lionu, reprezentacija Srbije će otputovati u Abu Dabi, a zatim u Lil, pre nego što se zapute ka Parizu, gde se igra završnica Olimpijskih igara od četvrtfinala. Očekivanja su velika, a navijači se nadaju da će reprezentacija doneti kući olimpijsku medalju.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter