21
Košarka

Codi Miller-Mcintyre, #10 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVA KODIJEVA MISTERIOZNA PORUKA: Od svih klubova za koje je igrao, samo je Partizan „zaboravio“ (FOTO)

Objavljeno: 11.07.24 u 11:28

„Bez obzira na sve što se događalo, moje uverenje je ostalo čvrsto“

Kodi Miler-Mekentajer predstavljaće jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde za narednu sezonu. 

On već ima iskustva igranja u Beogradu, s obzirom da je nastupao za Partizan, međutim on ne pamti po dobrom period proveden u crno-belom dresu. Tako je, nakon potpisa za crveno-bele, najavio osvetu prema Partizanu, a sada se oglasio novom misterioznom porukom.

Naime, on je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju svih klubova za koje je nastupao i tu je bilo crno-belih, međutim samo njih nije označio (tagovao) od svih ekipa. Uz sliku, ostavio je i tekst.

Kroz sve neuspehe, nikada nisam izgubio veru. Bez obzira na sve što se događalo, moje uverenje je ostalo čvrsto. Priča mog života i životni cilj leže u inspirisanju ljudi koji se bore za ono u šta veruju – priča o samopouzdanju. Bez obzira na okolnosti, nikada nisam odustao od vere u sebe. „Maktub“, već je napisano u zvezdama – naša misija je jasna: svakog dana, bez obzira na okolnosti ili emocije, ustajemo i dajemo sve od sebe. Pružamo 100% snage tog dana. Vremenom, naši napori će uroditi plodom. Dakle, ako danas razmišljaš o predaji – NEMOJ! Tvoj proboj može stići već sutra. Poruka od Vuka – napisao je Miler Mekintajer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by – (@codityree)

62
74
21 Komentara
  1. Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!

    4
    8
    Odgovori
    • Istina je malo drugacija i mnogo vise zuta… Jos tada je ZUTA vlast u Srbiji (Djindjic, Čovic, Djilas, Vuk Jeremic, i dr.) pokusali da ugase Partizan nedavanjem sponzora, ali ga je spasao Dodik… Pre toga, isto su zuti pokusali, ali su Divac i Danilovic svojim novcem, i kredit kod MARFIN banke spasili da KKP ne nestane. Taj kredit je bio jako nepovoljan, ali nije bilo izlaza. U tom periodu krenule su vanzemaljske lazi o Partizanu i Vujosevicu.., ali bez uspeha…

      4
      0
      Odgovori
  2. Dodikovom privatnom klubu ne moze niko da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno Metla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje Decenije, i da drze apsolutni Negativan Rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova „slavna“ istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!

    2
    10
    Odgovori
  3. Klub iz laktasa u zadnje 3 godine sa potrosenih cak 70-80 mil za budzete, izgubo cak DVE Triple krune i dobili metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,pa to je za Ginisa!

    2
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter