0
Domaći fudbal

Dejan Zukic (L) and Gomes Dalcio during the UEFA Conference League 2023/2024 match between Vojvodina and APOEL Cyprus at stadium Karadjordje on August 03, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JEDNO OD NAJVEĆIH POJAČANJA ZVEZDE SE NE PLAŠI PRITISKA: Od njega će mnogo toga zavisiti ove sezone!

Objavljeno: 11.07.24 u 20:47

Prilično je taktički pismen vezista.

Dalsio je je vrlo verovatno jedno od najvećih pojačanja koje će Crvena zvezda dovesti ovog leta, a vezni fudbaler je istakao očekivanja od naredne sezone, vrlo verovatnije one najzahtevnije u njegovoj karijeri.

-Utisci su sjajni, bolje sam upoznao saigrače, ponovo sam u timu koji predvodi trener Vladan Milojević. Utakmice su bile fantastične, treninzi takođe, koji su nam potrebni u pripremnom periodu. Trijumfovali smo na tri utakmice, to je veoma bitno za budućnost. Kada si nov, moraš da znaš kako saigrači igraju, kakva dodavanja mogu da očekujem od njih, ali kada ste u velikom timu, sa sjajnim igračima, lakše je upoznati ih brže- istakao je Dalsio, prenosi zvanični sajt kluba.

Stručni štab Crvene zvezde je posebnu pažnju posvetio taktičkim finesama.

-Za mene je to lako, brzo razumem taktiku, tako je od malih nogu, nije mi teško da se prilagodim- dodao je novi fudbaler Zvezde.

-Uzbuđen sam zbog početka prvenstva, jedva čekam da odigram prvi meč na Marakani i osetim atmosferu o kojoj su mi toliko pričali od kada sam došao u Crvenu zvezdu. Verujem da su se navijači uželeli utakmica i da će nas već na prvom duelu u velikom broju podržat- istakao je Dalsio.

On je potom govorio i o saradnji sa trenerom Zvezde Vladanom Milojevićem.

-Lako je raditi sa Milojevićem. Uči nas simboličnim stvarima, dosta nam pomaže na terenu, radi neverovatne stvari. Volim da radim sa njim i ostatkom stručnog štaba, dosta mu pomažu- naveo je Dalsio.

10
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter