0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Instagram

HIT SNIMAK: Martinez poljubio Mesija u vrat, pogledajte njegovu reakciju! (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.24 u 18:51

Dibu Martinez polako prima status ikone u Argentini

Golman Argentine, Emilijano Martinez, poljubio je svog saigrača iz nacionalnog tima, Lionela Mesija, dok je ovaj davao izjave medijima. Ovaj gest izazvao je širok osmeh na Mesijevom licu, koji je vidno raspoložen nastavio da razgovara sa novinarima.

Kontroverzni golman, poznat po svojim bravuroznim odbranama koje su oduševile svet, ali i po provokacijama rivala i njihovih navijača, još jednom je pokazao svoju bliskost sa slavnim Mesijem. Prolazeći pored asa Inter Majamija, Martinez je zastao i sočno ga poljubio u vrat. Mesi se nije dao zbuniti, a ovaj gest njegovog saigrača, koji je možda i najzaslužniji za argentinsko finale Kupa Amerike, vidno ga je oraspoložio.

Iako je Emilijano „Dibu“ Martinez često na udaru svetskih medija i ljubitelja fudbala zbog svojih kontroverznih postupaka, jasno je da je miljenik saigrača i navijača Argentine. Njegov odnos sa Mesijem samo potvrđuje koliko je cenjen i voljen unutar tima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter