6
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: FSS

FSS PRELOMIO: Dragan Stojković Piksi ostaje selektor Srbije!

Objavljeno: 11.07.24 u 14:33

Srbija kako stoje stvari ne menja selektora

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ostaće na toj poziciji, iako se danima govorilo o njegovoj potencijalnoj smeni, saznaje Informer.

On je danas u prepodnevnim časovima obavio seriju razgovora i dogovoreno je da nastavi da radi posao, s tim da će mu biti smanjena plata.

Odluka će biti verifikovana na sutrašnjem Izvršnom odboru FSS-a, koji je malopre hitno sazvan za 11.00 časova sutra ujutro. Piksi će na sastanku dobiti punu podršku.

12
35
6 Komentara
  1. Zna se cija je to odluka, ne budimo naivni! Shvatimo da je nekima bitnije da ima apsolutnu vlast u FSS, da sva kamarila bude iz jedne shtale, ne sme doci niko ko nije „angusovac“,ne sme tu doci crnobeli „simentalac“! Goveda jedna! Ma koji Ivic, Jokanovic, M.Nikolic,Savo,e taj sigurno NE, oni dok su oni tamo uci tamo nece!!! Jasno?
    To je ta porazna istina.
    Na stranu cinjenica da je Piksi nepismenjakovic, od sveg znanja zna samo ono sto je kao „karafeke“ poneo iz primitivne carsije nisske! Tu mora da sedi intelektualac, covek koji ce autoritetom znanja da vodi fudbalski tim a ne autoritetom bivseg uspesnog fudbalera, ma ko to god bio.
    Nikad mi sa Pixsijima i slicnima biti necemo tim evropskog nivoa,nikad! Jer, profil fudbalera balkanca trazi jednan sasvim drugi nacin life-koachinga i team-koachinga! Koutch mora biti mangup, intelektualac, autoritet sa podlogom znalca i iskustva. Ko se moze zvati selektorom ako ne uzme naseg tehnicki najboljeg igraca Radonjica a uzme ubogog Ilica? Koji je to selektor ako ne ume posloziti Sergeja u ekipu? Pa to je bushman za fudbal,bre!

    2
    1
    Odgovori
  2. Karadžizacija srpskog fudbala se nastavlja.
    Piksulja ostaje na mestu selektora kako bi za masne pare gurao u izlog Falji Ramadanijeve panjeve i ostala drva iz najbolje omladinske škole nakon Ajaksove..

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter