0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/RTS

DEJAN NEDIĆ BRUTALNO UDARIO NA VAR SUDIJU: Taj čovek je Srbomrzac i neznalica, uradio je nešto što ne sme! (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.24 u 10:10

„Nema kaznenog udarca, zašto? Kada je izvršen šut beli igrač je naleteo na nogu narandžastog“

Fudbaleri Engleske igraće u velikom finalu Evropskog prvenstva, jer su prethodno savladali reprezentaciju Holandije sa 2:1.

Odlučujući momenat desio se u nadoknadi utakmice, kada je napadač Aston Vile Oli Votkins postigao pogodak sa pobedu. Ipak, meč je obeležila i veoma sporna situacija i odluka Feliksa Cvajera i VAR sobe da dosude jedanaesterac za Englesku.

Nakon utakmice u studiju RTS-a, je o ovoj odluci detaljnije pričao profesor Dejan Nedić i tom prilikom žestoko isprozivao VAR sudiju, Bastiona Dankerta. 

Ja bih se zadržao na jednom imenu. To je Bastion Dankert. To je ime čoveka koji je neznalica, koji se meča gde mu nije mesto, to je VAR sudija koji se umešao i uradio ono što ne sme. On sme da se umeša.

– Ovaj Cvajer znate kakva je njegova istorija, i šta se on meša. Nema kaznenog udarca, zašto? Kada je izvršen šut beli igrač je uleteo na nogu narandžastog. Da ga je udario pesnicom, onda bi se uključila VAR soba.

– Onaj Srbomrzac mu kaže, ako je penal moraš da daš i žuti karton. Pogledajte koliko dugo on to radi, vadi se pred Rosetijem, pred svima, daje žuti karton – zaključio je Dejan Nedić.

20
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter