2
Evrokupovi
partizan saldanha kalulu

FOTO: Starsport

POZNATO KO SUDI PARTIZANU PROTIV UKRAJINACA: Da li će Grobari biti zadovoljni izabranim imenima?!

Objavljeno: 10.07.24 u 18:09

UEFA već delegirala arbitre.

Partizan se nakon gotovo punih sedam godina vraća u kvalfikacije za Ligu šampiona, ali premijerno je u takozvanoj stazi pratilaca.

Tamo će svoj prvi meč igrati sa ukrajinskim velikanom, Dinamom iz Kijeva, a prvi meč će se igrati u Lavovu, ali onom na poljskoj teritoriji iz dobro poznatih razloga.

Tamo će pravdu deliti Kristijan Dingert iz Nemačke, a pomgaće mu Kristijan Dic, kao i Nikolaj Kimejer, sunarodnici i dugogodišnji saradnici.

Meč u Beogradu biće u rukama  Marijana Aleksandru Barbua, a njemu će pomagati Mihai Marica i Imre Laslo Buči iz iste zemlje.

Prvi meč je na programu 23.07, dok se osam dana kasniej igra uzvratna utakmica. Obe su zakazane za 21.00 čas po našem vremenu.

3
0
2 Komentara
  1. Slazem se sa Karlovim komentarom mi stariji znamo sta je fudbal kod nas u bivsoj Jugi kada smo kao tinejdzeri hrlili.na stadione gledati ljubimce i klubove . Nas Partizan je 70 i 80 pa i 90tih igrao iznad proseka gazili smo skoro sve pa onda Zvezda Hajduk Dinamo to su bila vremena i praznici za oci ,zao mi je ali sta da se radi nema vise . Jadan Stanoje sa ovakvim bekovima pa bas nula poludece skroz kada pocnu da kiksiraju. Na pozajmicu pod hitno Kovacevic, Ostojic, Filipovic , Scekic, Goh nula na kvadrat, Zahid se proserava nema snage da prdne, ispadamo protiv Dinama jer prvenstvo pocinje a nit se ima snage a bogami ni znanja. SVI TRENERI NEKA ZAPAMTE ZAUVEK NEMA FUDBALA AKO SE NEMA KONDICIJE BAR DA SE PRETRCI 11, 12 KM NA UTAKMICI I TADA MOZE DA BUDE NESTO PA JEDAN MESI I DANAS SPARTA TERENOM PA SVE TREBA DA BUDE SRAM

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta ima da budu zadovoljni u Partizanu? Sudija je da sudi, a oni treba da brinu za svoju igru.. Kako igraju,ne pise im se dobro..Bode oci nesto drugo..Bez obzira na klub ili reprezentaciju mediji u Srbiji su skloni cigancenju… Te ovaj sudi protiv, te ovaj navija za one, te dobro je da protivnik ima dva povredjena igraca, i sve tako neko mesetarenje.. Tipicno za Srbiju…Živeo sam u Sloveniji, gde takvih stvari nema, i gde se propisi postuju, jer oni odredjuju zakonodavni okvir regularnosti takmicenja.. Sta imamo ovde? Pa pre svega imamo to da nam se konkretno sport raspada, jer je drzava omogucila ulazak mafije, i sve je postalo otimacina..Nema lepe i postene igre, sve je drpež.. Još gore je zbog saznanja da je u sve to umesan neko, ili vise njih, iz DRZAVE… Pogledajmo u fudbalu gde su Slovenci a gde mi… Tamo bi „terzici“ bili u CZ, ali njihovom… Mediji su ovde postali mreza za regularni ponor jednog naroda koji je 1250 godina uspevao da se odrzi na ovim prostorima.. Ko nije uspeo taj je musliman ili katolik. Uveliko se priblizavam polovini osme decenije… Kada je sport u pitanju imam utisak da sam tinejdzer, a kada se okrenem oko sebe i vidim sljam, kazem sebi da ima BAGRE na obe strane, a kako se penjes uz PLANINU, gore je najveci smrad.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter