2
Domaći fudbal
Bibars Natho, Svetozar Marković

from left Slobodan Urosevic, Bibras Natkho Natcho, Svetozar Markovic, Aleksandar Lutovac during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IZGUBIO BITKU: Većina klubova za pravilo o dva „bonus“ igrača u Superligi! (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.24 u 11:34

Partizan je u prvi mah jedini bio protiv ove ideje

Zajednica Superlige će danas zvanično uputiti dopis Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) sa zahtevom da od početka sezone 2024/25 bude uvedeno pravilo o obaveznoj prisutnosti dvojice bonus igrača na terenu.

Tokom poslednja 48 sata, nakon što je Odbor za hitna pitanja FSS-a prebacio odluku na Zajednicu, klubovi su glasali. Većina od 16 timova u Mozzart Bet Superligi ponovila je stav da se vrati pravilo o dva bonus igrača, kao što je bilo pre nekoliko godina.

Partizan je zadržao stav da je prekasno za ovu promenu i da će klubovi i FSS prekršiti propise. Iznadnena podrška ovom stavu došla je juče i od novog predsednika Zajednice, Dragoljuba Zbiljića, prvog čoveka FK Vojvodina, ali to na kraju nije bilo dovoljno.

Nakon glasanja, većina klubova se izjasnila za vraćanje pravila o dva bonus igrača. Ovaj dopis će danas biti dostavljen FSS-u.

Za petak je zakazana sednica Izvršnog odbora FSS-a, na kojoj se očekuje usvajanje ove odluke. Tako će, nedelju dana pre početka nove sezone, jedno od ključnih pravila takmičenja biti promenjeno.

9
27
2 Komentara
  1. Mafijaska organizacija,tera nekog ko ne zasluzuje da igra.Sta je donelo ko je explodirao.U sklanjalica ligi Zvezdi ide ali ako izgubimo u EU obija nam se vec.Doci ce nepravda po svoje,ali tad nece biti kasno vec ce oni koji ovo rade ili bezati ili biti u pritvoru.

    6
    7
    Odgovori
    • Pod hitno kao dugogodisnji navijac Partizana naredjujem da se zvezdi daju sve titule od 1945.god. jedna da se ostavi. Molim Hajduk i Dinamo da to prihvate. FSO mafija.

      3
      7
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter