4
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

„NOVAKA NE POŠTUJU ZATO ŠTO JE IZ SRBIJE“: Legenda stala u odbranu Đokovića na Vimbldonu!

Objavljeno: 10.07.24 u 09:12

Znamo da Novak ljubiteljima tenisa sa Zapada nije omiljen

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, danas će se suočiti sa Australijancem Aleksom De Minorom u četvrtfinalu Vimbldona.

Đoković je u prethodnoj rundi eliminisao Holgera Runea, uprkos neprijateljskom ponašanju londonske publike.

Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respektima, želim lakuuuuu noć. Doooooooobro veče, doooooooobro veče. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao „buuu“. Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete – rekao je Đoković nakon meča sa Runeom.

Legendarni Džon Mekinro stao je u Đokovićevu odbranu i odgovorio na pitanje novinarke „BBC“ o Novakovom ponašanju.

Rekao bih svaka čast. Zar ne mislite da je bilo najmanje 100 mečeva u poslednjih 10-15 godina u kojima Đoković nije bio poštovan zato što je dobar. Šta je tako loše uradio? Navedi nešto. Šta je to, šta želi? Takmiči se kao i svi. Da li je to zbog toga kako izgleda, odakle je? On se bori s ovim celu karijeru, da, on se hrani negativnom energijom, ja sam to radio, ali sam mrzeo. Ljudi viču protiv vas, nadaju se da će izgubiti samo jer ste najbolji, oni navijaju samo jer ste dobri, navijaju samo zbog toga, zato je išao protiv njih. On je kao Dart Vejder, tu su svetske klase Rafa Nadal i Rodžer Federer, ko može da se bori s njima? Niko, a Đoković je došao i prekinuo je žurku – kazao je Mekinro.

Mekinro se osvrnuo i na Đokovićevu nedavnu operaciju, posle koje se neočekivano brzo vratio na teren.

Evo ga čovek koji je imao operaciju pre mesec dana, on je imao 10-20 odsto šansi da igra ovo, on je pomislio da može da igra i da može da pomogne ovom turniru, zašto ne dobijem malo ljubavi kad igram protiv 15. na svetu i protiv čoveka koji nije uradio ništa u poređenju sa mnom. Bilo je tu Danaca, razumem to, želimo da vidimo dobar meč. Ali treba da poštujete veličinu kad je vidite. Lako je biti „suvozač“ sada, da pustite sve, oni su to radili. Ali on se bori sa ovim 15 godina, poštujem petlju da kaže to tamo. Sada će imati još više ljudi, on ne zaslužuje, on nam je potreban.

16
0
4 Komentara
  1. Englezi!!! Gde su sada ti novinarčići da kazu ono BOMBAAAAAA odjeknula iz usta naseg NOVAKA, BRUTALNO je odgovorio tom sljamu engleskom kako treba da se ponašaju na tom njihovom Vembliju – stadionu bezobrazluka, satanizma i ne uctivosti !! Gde su im ustogljive glave Engleske sada?? Ma fujjjjj. Ne treba da mu aplaudiraju jednostavno nek za ćute za svagda i uvek. Jer iz tih njihovih odvratnih glasova izvire samo seme zla, zla i opet zla. Zar ne vide da su zaista veliko zlo covecanstvo, sporta i svega da ne govorim o navijanju i navijacima
    Za te njihove hulje od navijača znamo koje su zakone primenili.

    1
    0
    Odgovori
  2. Engleske ljige ce pokusati da ubede celu planetu da je zemlja kockasta.. Mi ipak verujemo vise da je njihova glava kockasta.
    Ja ne kazem kao oni. A svi znamo za sta kockaste engleske glave mogu poslužiti! Ono naj pre za pepeljaru pivo kokice u tanjiru i tako to. Zaista ne lažem, pa to celo covecanstvo moze da potvrdi za šta se koriste i u koju svrhu se koriste te vec pomenute kockaste glave

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter