1
Evroliga
Džejms Naneli

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

NANELI ŠOKIRAO SVE: Kome je ovu neočekivanu poruku uputio košarkaš Partizana?

Objavljeno: 10.07.24 u 08:57

Naneli je sve iznenadio

Nakon neuspešne sezone u Evropi, ABA ligi i domaćem prvenstvu, Partizan se odlučio za temeljnu rekonstrukciju tima. Veliki broj igrača napustio je redove crno-belih, uključujući i Džejmsa Nanelija.

Američki košarkaš nije produžio ugovor sa beogradskim klubom, što znači da će uskoro promeniti sredinu. Iako se spekulisalo da bi mogao da pređe u milansku Olimpiju, sve ukazuje na to da će njegova sledeća destinacija biti Virtus iz Bolonje.

Dok se čeka zvanična potvrda njegovog novog angažmana, Naneli se oglasio na svom profilu na društvenoj mreži „X“ sa intrigantnom porukom.

Moli se za mir, spremaj se za rat!

Za sada nije poznato na šta je tačno mislio, niti kome je poruka upućena, ali je svakako privukla pažnju košarkaške javnosti.

42
11
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter