0
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Miroslav Nikolic Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MUTA NIKOLIĆ ISKREN: ‘Pešić nema nikakvih problema!’

Objavljeno: 10.07.24 u 14:34

Ako neko zna kakva je situacija u reprezentaciji, onda je to on!

Legendarni srpski trener Miroslav Muta Nikolić optimističan je uoči Olimpijskih igara u Parizu. Pored jakog SAD-a ne možete staviti zlato kao cilj koji mora biti ispunjen, ali je medalja izuzetno realna opcija.

Mi prolazimo grupu i očekujem medalju. Uostalom, od Srbije se uvek očekuje odličje, a pogotovo ovog leta, pa jaki smo kao zemlja! Iskusni, talentovani, ima mladosti, ove ale iz NBA na čelu sa Jokićem, ma nema zime – rekao je Muta za Sport Klub, te dodao:

Pešić praktično nema problema sa sastavom, odazvali su mu se svi, pa još na vreme. Sada su kao zapete puške. Pokriveni smo na svim pozicijama, od visokih igrača, a da ne pričam o spoljnoj liniji. Medalja je naša, nema veze koje boje. To ne sme da dođe u pitanje. – zaključio je legendarni stručnjak.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter