8
Fudbal
Milojko Pantić, Dragan Stojković Piksi

FOTO: Printscreen/YouTube, Starsport

MILOJKO PANTIĆ UDARIO PO PIKSIJU: „Selektor Srbije sa sobom vuče kontejner neznanja!“

Objavljeno: 10.07.24 u 12:43

Piksi se danima nalazi na meti oštrih komentara

Srbija je doživela razočaranje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Sa Draganom Stojkovićem Piksijem kao selektorom, „orlovi“ su ostali bez pobede na velikom takmičenju, ponovivši neuspeh sličan onom u Kataru.

Reakcije u sportskoj javnosti su izrazito negativne, jer tim igra neinspirisano, često se vraćajući unazad sa beskrajnim dodavanjima. Stil igre je nezanimljiv i izgleda zastareo.

Kritike se posebno usmeravaju ka selektoru Stojkoviću. Bivši komentator „RT Beograd“, Milojko Pantić, nije štedeo reči kritike:

Dragan Stojković Piksi sa sobom svuda vuče kontejner neznanja. On je osnovac, njegov mentalni sklop i misaoni kapacitet dopiru do kafanske muzike i slične vrste masovnih zabava.

17
3
8 Komentara
  1. KAD CIGO NAPADNE CIGANINA STA DRUGO RECI !MILOJKO JE U PRAVO , PIKSI ,,RADOJKO“ VEZE NEMA. DILERI GA CUVAJU DA BI I DALJE MULJALI. BAGRA PROFITERA.

    4
    0
    Odgovori
  2. Naravno Piksi treba da bude smenjen, kad već nema osećaj da sam podnese ostavku. Ali je besmisleno da ovaj čovek nešto morališe, komentariše, savetuje… Posle intervjua zagrebačkim novinarima o dve najveće srpske zablude i laži (Vik Karadžić je po njemu katolik a Sveti Sava grk koji nije ništa uradio za Srbe) – snimak postoji na yutube-u, sramno je bilo kakvo njegovo pojavljivanje u javnosti.

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter