1
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Ghayas Zahid, Matheus Bonifacio Saldanha, Matheus Bonifacio Saldanha, during the Serbia Cup Kup Srbije season 2023/2024 match between Jedinstvo Ub and FK Partizan at stadium Dragan Dzajic Ub on November 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MAGIČNI SALDANJA JE KLASA KAKVU PARTIZAN SKORO NIJE IMAO: Skandalozan autogol koštao Partizan pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.24 u 16:33

Solidan meč, na ivici prvenstvenog.

Poslednji pripremni duel na turneji u Rusiji, Partizan igra protiv Lokomotive, a meč je završen je remijem između dva kluba. Konačan rezultat iznosio se 1:1.

Lokomotiva Moskva: Mitrjuškin – Nenahov, Njamsi, Fason – Silijanov, Batrakov, Barinov, Rakov, Tiknizjan – Vorobjev, Pinjajev

Partizan: Jovanović – Filipović, Marković, Mujakić, Antić – Arijaga, Zahid – Trifunović, Goh, Kalulu – Saldanja

Početak meča pripao je ruskom timu, koji je imao sjajnu šansu u 5. mintuu, ali je Siljanov loše šutirao.

Nakon toga dugo nije bilo većih prilika.. Tražili su domaćini penal, ali je sudija samo pokazao da se igra nastavi.

Igrao se 30. minut kada je viđen prvi pogodak. Saldanja je u stilu najboljih svetskih napadača izbacio tri rivala, te plasirao loptu pravo u mrežu.

U nastavku se takođe igralo borbeno, napravljen je veliki broj izmena, ali i pored solidnih prilika na obe strane nije došlo do promene rezultata.

Ipak, duboko u nadoknadi vremena, jedna bezopasna lopta koja je putovala kroz peterac, naišla je na glavu Kovačevića, koji je neshvatljivo zakucao loptu u svoju mrežu.

Ovo je bila poslednja provera pred novu sezonu, a već od naredne nedelje kreću obaveze kako u Superligi Srbije, tako i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

20
10
1 Komentara
  1. Vidjecemo kakav je igrac Saldanja kad krene kvalifikacija za ligu sampiona dali je igrac za evropu ili za srpsku ligu,,

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter