1
Domaći fudbal

Uros Spajic (L) celebrates after scoring a goal with Srdjan Mijailovic, Milan Rodic during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Lagator on May 21, 2024 in Loznica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOŠE VESTI SA MARAKANE: Važan igrač propušta kompletne pripreme Crvene zvezde u Rusiji!

Objavljeno: 10.07.24 u 13:11

Ipak, očekuje se da se brzo vratim u režim utakmica

Nemanja Stojić je stigao u Crvenu zvezdu i odmah je dobio priliku da zaigra protiv Zenit, dok se očekuje da Srđan Mijailović oseti teren u predstojećoj generalnoj probi protiv argentinskog Taljaresa.

Treći reprezentativac Crvene zvezde, Uroš Spajić, dobio je produženi odmor i priključiće se ekipi Vladana Milojevića nakon dolaska u Beograd. Odluka je doneta u dogovoru sa sportskim sektorom crveno-belih iz više razloga.

Procenjeno je da iskusnom štoperu treba odmor nakon napornih šest meseci bez prave pauze u Milojevićevom sistemu. Spajić je takođe imao problema sa povredom i tek je po dolasku na klupu aktuelnog trenera uspeo da uhvati pravi ritam.

Očekuje se da će Spajić biti ključni stub odbrane Zvezde u tekućoj sezoni, s obzirom na svoje iskustvo i uticaj u svlačionici. Međutim, formu se očekuje da dostigne krajem avgusta, kada Crvena zvezda bude igrala važne mečeve u plej-ofu za Ligu šampiona.

Tokom nedavnih utakmica u Rusiji, pozitivan utisak ostavio je i reprezentativac Burkine Faso, Naser Điga.

25
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter