0
Domaći fudbal

Lazar Jovanovic (L) during the friendly international match between FK Crvena zvezda and FC Zenith at Gazprom Arena on July 08, 2024 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Vatroslav Jarni/Starsport.rs ©)

LANE JUNIOR JEDVA ČEKA DEBI NA MARAKANI: Jovanović ne može da dočeka meč na stadionu šampiona Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.24 u 16:15

Svetla budućnost je pred njim, ako bude radio ispravno.

Lazar Jovanović jedan je od najvećih srpskih talenata, a on je ovo leto pojačao Crvenu zvezdu. On je govorio za klupski sajt šampiona Srbije o brojnim temama.

-Ovo su mi treće pripreme, kada je reč o seniorskom fudbalu. Prve sam odradio sa nepunih 17 godina, ali moram da istaknem da je dosta teže u Crvenoj zvezdi. To je moj osećaj, mislim da se više trenira, radi, ima više trčanja i rada na kondiciji. Takodje moram da istaknem da sam došao spreman na pripreme, pa mi to ne predstavlja veliki problem. Od ranije sam upoznat sa radom na taktici, ali svaki novi tim i trener donose drugačije zahteve, trudim se da se prilagodim što pre i što bolje.

@crvenazvezdafkIncorrect answers, part 2️⃣👀♬ original sound – FK Crvena zvezda

 

-Mislim da smo dobro odigrali, bili smo bolji, uz to i imali kontrolu nad protivnikom. Što se tiče gola, Šljivić je dobro prošao po desnoj strani, uputio je centaršut, a ja sam osetio da će lopta stići do mene, našao sam se u dobroj poziciji i postigao gol. Svaki pogodak i pobeda, donose dosta samopuzdanja i meni lično, kao i timu, što će nam siguran sam pomoći u nastavku sezone.

On je naveo da najveću podršku dobija od porodice.

-Porodica naravno, tata, braća i majka. Otac mi je takodje bio fudbaler, često me savetuje i to mi zaista mnogo znači. Trudim se da ga uvek poslušam, sve što mi kaže, govori mi dobronamerno.

@crvenazvezdafkTwo truths and one lie. What is the lie ❓❓💬

♬ Love Nwantiti(Remix) – mouradbiker.ma

Mladi fudbaler je istakao da se raduje mečevima na Marakani.

-Jedva čekam utakmice na Marakani, već sam jednom igrao na Zvezdinom stadionu, bio je to neopisiv osećaj, kada sam video toliko navijača. Atmosfera je uvek neverovatna.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter