2
Fudbal

Dusan Tadic of Serbia in action during the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORTPedja Milosavljevic/STARSPORT

KAKVA JE ZVER DUŠAN TADIĆ: Kapiten pokazao zašto je rekao selektoru da je najspremiji igrač! (FOTO)

Objavljeno: 10.07.24 u 20:45

Uživanje na odmoru

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu kao poslednja u grupi C, što je dovelo do razočaravajućeg povratka kući posle grupne faze.

Mnogi se pitaju da li bi rezultat bio drugačiji da je selektor Dragan Stojković drugačije vodio utakmice. Kontroverzni potezi, uključujući eksperimentisanje sa sastavom i nepotrebni sukob sa kapitenom Dušanom Tadićem, podigli su mnogo prašine. Stavljajući Tadića na klupu, Stojković je šokirao celu Srbiju.

Tadić je nakon toga izjavio da zaslužuje mesto u startnoj postavi, naglašavajući da je on vođa i lider ekipe te da je najspremniji u timu. Sada, kada je na odmoru, čini se da njegove reči imaju dodatnu težinu.

Kapiten Orlova, koji ima 35 godina, objavio je fotografiju na Instagramu sa odmora na moru, gde je pokazao svoje „isklesano“ telo i pločice. Njegova fizička spremnost, uprkos godinama, je zapanjujuća i potvrđuje njegove tvrdnje o spremnosti.

8
12
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter