0
Evropske lige

Serbia's Filip Kostic (Right) vies with England's Jude Bellingham during the UEFA EURO 2024 group stage match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

FILIP KOSTIĆ NA RASKRNICI: Ima ponude iz tri najjače lige sveta!

Objavljeno: 10.07.24 u 22:34

Videćemo kakvu će odluku doneti srpski reprezentativac

Filip Kostić, srpski reprezentativac, iako je tek na polovini ugovora sa Juventusom, sve je izvesnije da će ovog leta promeniti klupske boje nakon dolaska novog trenera Tijaga Mote na klupu “stare dame“.

Prema najnovijim informacijama iz Italije, Kostić je meta nekoliko klubova iz najjačih evropskih liga, što čini njegovu situaciju izuzetno zanimljivom. Među potencijalnim novim destinacijama, Napoli je najozbiljniji kandidat, uprkos konkurenciji koju bi Kostić imao u Oliveri i Spinacoli. Novi trener Napolija,AntonioKonte, smatra da bi se Kostić odlično uklopio u sistem 3-5-2, koji mu najviše odgovara. Ipak, ostaje da se vidi da li će Napoli moći da zadovolji finansijske zahteve Juventusa i samog Kostića.

Pored Napolija, ozbiljno interesovanje pokazuje i madridski Atletiko, što dodatno komplikuje situaciju. Španski klub bi mogao biti privlačna opcija za Kostića, koji bi tako mogao da zaigra u La Ligi.

„Totomerkato“ takođe navodi da je u igri i engleski premijerligaš Bornmut, ali se smatra da bi Kostić radije izabrao neki veći klub. Stoga su veće šanse da 31-godišnjeg srpskog fudbalera sledeće sezone gledamo u Italiji ili Španiji.

3
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter