6
Fudbal
Aleksandar Dragović, Granit Džaka

FOTO: X/@nati_sfv_asf, STARSPORT

DRAGOVIĆ DOBRO POZNAJE GRANITA DŽAKU: Ovako je bivši kapiten Zvezde opisao dokazanog mrzitelja Srba!

Objavljeno: 10.07.24 u 09:34

Dragović je govorio o provokatoru albanskog porekla

Aleksandar Dragović je ovog leta napustio Crvenu zvezdu nakon tri uspešne godine na Marakani, tokom kojih je osvojio tri duple krune i igrao u Ligi šampiona.

U intervjuu za bečki dnevnik „Hojte,“ Dragović je komentarisao Evropsko prvenstvo i podelio svoje mišljenje o Granitu Džaki, reprezentativcu Švajcarske albanskog porekla, koga srpski navijači ne pamte po dobrom. Džaka je poznat po provokacijama tokom mečeva između Srbije i Švajcarske na mundijalima u Rusiji i Kataru, a sličan scenario se očekuje i tokom predstojeće Lige nacija.

Dragović i Džaka su zajedno igrali jednu sezonu u švajcarskom Bazelu, gde su razvili blisko prijateljstvo.

Granit Džaka je bio moj cimer! Dobar momak. Na terenu je lider i neprijatan protivnik, ali privatno je normalan. Nikada nije imao ispade. Prošle sezone je imao senzacionalnu godinu u Leverkuzenu, a sada je bio uspešan i sa reprezentacijom Švajcarske na Evropskom prvenstvu. Kako se razvijao kao fudbaler, postajao je smireniji, zreliji – i još bolji – opisao je Džaku Aleksandar Dragović.

23
45
6 Komentara
  1. Ovo je stvarno nebitno i mora da je neka provokqcija iz Partizanove kuhinje koji nisu u stanju da sastave ekipu pa onda uvaljuju ovakve gluposti.Ja pripadam onoj generaciji koja kao Zvezdas navija za Partizan kad igra u Evropi no ovo kako igra Partizan je sramota.

    0
    0
    Odgovori
  2. Džaba je prvo dobar fudbaler , gospodin na ulici i kažu divan komšija, Obrazovan, porodičan i karakteren ćovek.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter