0
Košarka

Nikola Topic at ABA league round 14 match between kk Crvena Zvezda and kk Igokea, played at Aleksandar Nikolic hall, 30.12.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

DETE KLUBA: Nikola Topić se na emotivan način oprostio od svog voljenog tima! (FOTO)

Objavljeno: 10.07.24 u 20:24

Nikola Topić ne zaboravlja klub za koji navija

Nikola Topić, koji je nedavno izabran na NBA draftu od strane Oklahoma Siti Tandera, biranim i emotivnim rečima se oprostio od Crvene zvezde.

Topić je na svom Instagram profilu objavio:

Košarka je sastavni deo mog života, oblikovala me je i učinila čovekom koji nikada ne odustaje i koji daje celog sebe za svoj tim. Crvena zvezda mi je pružila priliku da radim ono što najviše volim. Dala mi je šansu da pokažem šta umem, da steknem prijatelje za ceo život, učim od najboljih i sve to igrajući za klub koji volim.

Topić se zahvalio upravi kluba, svim trenerima, kondicionim trenerima, fizioterapeutima i doktorima, kao i svojim saigračima:

Hvala mojim saigračima koji su mi verovali i dali šansu da pružim svoj doprinos na terenu, čak i kad sam bio najmlađi u timu, nisu dozvolili da to osetim i hvala im na tome. Hvala navijačima, kao jedan od vas, veoma sam srećan što ste me prihvatili i bodrili kroz najteže trenutke u mojoj karijeri. Vaša podrška je bila moj pokretač i na tome sam vam beskrajno zahvalan. Hvala vam i zauvek ću biti crveno-beli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Topic (@nikola14topic)

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter