0
Domaći fudbal

Dejan Zukic celebrates after winning the Mozzart Super Liga 2023/2024 Play Off match between Partizan and Vojvodina Novi Sad at stadium FK Partizan (JNA) on May 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOJVDOINA SE OPROTSILA OD KAPITENA: Dejan Zukić nastavlja karijeru u Austriji!

Objavljeno: 09.07.24 u 18:52

Imao je i jaku ponudu iz Amerike

Vojvodina je ostala bez svog kapitena, Dejana Zukića, koji će svoju karijeru nastaviti u Austriji, u ekipi Volfsbergera. Potpisao je trogodišnji ugovor i tamo će igrati u narednom periodu. Prema informacijama „Mozzartsporta,“ Novosađani će od ovog transfera zaraditi 900.000 evra, a ta cifra mogla je da pređe milion, tačnije 1,2 miliona evra, ali Zukić nije želeo da ode u Ameriku (MLS).

 

Amerikanci su mu nudili veću platu i više novca za klub, ali Zukić je odlučio da će se iz Austrije lakše probiti dalje u Evropu, pa je izabrao austrijsku Bundesligu kao sledeći korak u svojoj karijeri.

Zadovoljan sam što ću biti deo ove porodice. Austrijska Bundesliga je veliki izazov i savršen naredni korak u mojoj karijeri. Zajedno sa novim saigračima uradiću sve što mogu da prođemo u neko od evropskih takmičenja u narednim sezonama – poručio je Zukić u razgovoru za zvanični sajt kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter