21
Domaći fudbal
Miloš Vazura

Milos Vazura FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA O ZVEZDINOM ZAHTEVU ZA TITULU IZ 1986. GODINE: „Mislim da ni Toza Mijailović ne zna šta tamo piše!“ (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.24 u 08:59

Reagovao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura

Crvena zvezda podnosi zahtev FSS-u za vraćanje titule iz 1986. godine, koja im je oduzeta odlukom Suda udruženog rada i dodeljena Partizanu, uprkos tome što su igrali Kup šampiona po odlukama FSJ i UEFA.

Na ovu informaciju reagovao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je iz Rusije poručio da ni predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović ne zna šta piše u tom zahtevu kluba sa Marakane.

– Moram da vidim šta su tačno podneli i da sve bude zvanično, razumite me, a onda će naš tim adekvatno reagovati. Mislim da ni gospodin Mijailović ne zna zbog čega se šalje taj zahtev i šta tamo piše, pitajte ga. Evo, ukoliko zna, skočiću sa devetog sprata hotela ovde u Rusiji. Juče sam pričao i sa nekim ljudima iz FSS-a i oni su iz medija saznali za sve – rekao je Vazura.

24
13
21 Komentara
    • Zvezda je pobedila u Sarajevo 4:0,a Partizan Železničar sa 4;0,i Partizan je bio prvi zbog gol razlike!, Šajber poništava kolo, Zvezda, opet ko u Areni igra ponovljeno kolo, a Partizan ne!!, tako je Zvezda bila prva i i igrala Kup Šampiona!

      2
      0
      Odgovori
  1. Kad prodje ovaj teror Partizan će sigurno prvo i osnovno tužiti C. Zvezdu za nameštanje titula od 2017 do danas a onda ćemo da vidimo i titulu iz 1946 koju su sami sebi pripisali a koja nema veze sa vezom jer nija igrna na čitavoj teritoriji + mnogo drugih stvari da sada ne dužimo.
    Dalje ta titula iz 1986 je čisto na terenu zaradjena a pošto su ovi toliko bezobrazni čisto da se podsetimo da je naredne godine Partizan takodje bio šampion ali zbog oduzetih 6 bodova u startu ubog kazne iz prethodne šampion je postao Vardar što je samo po sebi besmislica.Partizanu mora biti vraćena i ta titula jer nisu imali pravo da nam oduzmu bodove jer smo sve čisto an terenu osvojili tako da i ta titula 1986 ne može bez ove druge.

    4
    4
    Odgovori
    • A onih ukradenih 6 ili 7 titula za vrijeme vladavine Tadica i Karadjica se ne sjecate haa ,e pa druze gledaj malo i pati dok se dug ne vrati,,

      1
      3
      Odgovori
    • Vas treba kazniti izbacivanjem u beton ligu zbog uvodjenja politike u fudbal i koriscenje drzavnih funkcija za unistavanje drugih klubova ! Tebi je normalno da za dvadesetak godina Partizan spakuje petnaestak namestenih titula i ne znam koliko kupova i to sve uz presudnu pomoc najvisih drzavnih funkcionera,sudija i saveza ! Nikada do tada se nije desilo nista slicno,samo nekima vasim je tako nesto moglo da padne na pamet..i vi nekome nesto da pricate,obraza nemate

      0
      0
      Odgovori
  2. Ja mislim da bez obzira na sve ,Vazura treba odmah da napusti Partizan i ako je moguće što dalje.Njega bi trebalo dati samo najgorem neprijatelju….

    1
    0
    Odgovori
  3. Tada su bar neki sudovi donosili odluke. Sada postoji samu sud Vucica. Da postoji bilo kakav sud Terzic bi bio u Zabeli

    8
    1
    Odgovori
    • Ja kao stari Partizanovac predlazem da se sve titule koje je Partizan osvojio predaju ciganima,a ujedno da Partizan napusti nasu ligu i zamoli Madjarsku da nas primi u svoju ligu?!

      5
      0
      Odgovori
    • Doživotna za Terzića je blaga kazna!Bukagije na ruke i noge i da kopa kukuruz po zemlji, zaslužio je takav tretman!

      5
      0
      Odgovori
      • Ti si mlad i nemaš pojma o čemu se radi.
        Ta titula je oteta Partizanu i data zvezdi a Partizan je pravdu potražio putem suda i tako mu je vraćena.

        3
        0
        Odgovori
  4. Pa zasto nogometasi partizana niste ponovili utakmicu a svi su ponovili,jos kao vrhunac bili ste kaznjeni 6 boda koliko vam je falilo da uzmete titulu Vardaru iz Skoplja,ali kad stigne poziv odozgo sve se zaboravlja,pa Vi da ste trunku ispravni ponovili bi kolo i pobedili a ne posle dve sezone,prvu Zvezda igrala KS,sledece Vardar bio prviali nema veze vi nemate pa nemate obraza!!!

    3
    5
    Odgovori
      • Pitaj fudbalere Želje da li je bilo namešteno. I nigde na belom svetu titule nije dodeljivao Sud udruženog rada! Znate li vi da Vardar tu titulu ima upisanu u istoriji kluba, pa zašto ne bi Zvezda. Čuj po Zakonu o udruzenom radu. FSJ je bio nadležan ne ZUR.

        3
        2
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter