12
ATP

FOTO: X/@Wimbledon

SRAMOTA: Reprezentativac Crne Gore izvređao Novaka Đokovića i njegovu porodicu! (FOTO)

Objavljeno: 09.07.24 u 08:33

Sraman potez crnogorskog rukometaša

Crnogorski rukometaš, Vladan Lipovina (31) iz Cetinja, izazvao je kontroverzu nakon što je ostavio sraman komentar na društvenoj mreži Fejsbuk, nakon meča između Novaka Đokovića i Holgera Runea.

Meč sa Runeom obeležio je i duel koji je Novak imao sa navijačima koji su podržavali Danca, kada su skandirali „Ruuuuu“ kao podrku svom pulenu.

Lipovini se to nije svidelo, pa je uputio užasne reči prema Novaku i njegovoj porodici.

Strašan dripac! Komplet famelja ljigava, pih… – napisao je Lipovina.

FOTO: Printscreen
5
141
12 Komentara
  1. To može samo ljudski šljam da uradi , to nije nikakav sportista , jedan smrdljivi crnogorski srbomzac . Smrad koga svaki normalan čovek treba da se ogradi i osudi to sportisti ni pravi ljudi ne rade već samo izrod koji nema poštovanja ni prema čemu ni prema kome . Mnogi Crnogorci neznanju šta je ljudskost , čojstvo , ljudskost i ostalo što ih je vekovima krasila, uništili su sve što je krasila Crnogorce i Crnu goru , SRAMOTA za jedan nekada pravi i pošten narod .

    6
    0
    Odgovori
  2. Nećes ti reprezetativca i g..na od čovjeka…ko je za tebe čuo osim ovi ljigavi Milogorci iz Cetinja….“pih“ nesrećo od čojeka…..

    16
    3
    Odgovori
  3. Nikad čula za ovu individuu, zašto uopšte širite komentare nebitnih primitivaca koji nisu postigli ništa u životu pa pljuju po svakom ko je uspešan!?

    35
    1
    Odgovori
    • Ko bi čuo za taj lik na neki drugi način nego vredjanjem Noleta??!! A i vi koji to objavljujete ?? Čemu taj medijski prostor takvom pojedincu sa zlim namerama ??

      17
      1
      Odgovori
  4. Odličan način da postaneš poznat. Igrajući rukomet tolike godine mu to nije uspelo koliko mu je to pošlo za rukom kad je ostavio ružan komentar na svom FB.
    Naravoučenije: Mani se rukometa, drži se ti društvenih mreža!

    28
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter