0
Košarka

Evropsko prvenstvo u kosarci, Eurobasket 2017, Hrvatska - Rusija, kosarkaska utakmisa 1/8 finala 10.09.2017. Istanbul, Turska, 10. Septembar 2017. Dvorana Sinan Erdem na fotografiji: Dario Saric foto: Pedja Milosavljevic

OTAC DARIJA ŠARIĆA LJUT NA SINA: „U takvim situacijama ne znaš ko može izvući kakav nož…“ (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.24 u 13:04

„Ljutim se na njega, kako se neću ljutiti, pa sin mi je“

Noćni provod u Atini pretvorio se u haos u ranim jutarnjim satima kada su košarkaši Hrvatske, Dario Šarić i Ivica Zubac, postali uključeni u nasilni sukob.

Incident se dogodio neposredno nakon njihovog učešća na kvalifikacionoj utakmici za Olimpijske igre, u kojoj su poraženi od Grčke.

Na dešavanja u Atini reagovao je Predrag Šarić, otac Darija Šarića.

Ljutim se na njega, kako se neću ljutiti, pa sin mi je. On je, uz sve to i profesionalni košarkaš i ne bi se smeo sebe dovoditi u takve situacije, biti deo takvih afera, skandala. Niti on niti iko od njih, jer oni su elitni košarkaši, poznati sportaši, uzori mladima. Uz to, ono što je još bitnije od toga, nikad u takvim situacijama ne znaš ko može izvući kakav nož, sa strane da te ubode – rekao je Predrag Šarić za net.hr.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter