1
ATP

FOTO: Printscreen/X/Wimbledon

NOVAK SE OBRATIO BEZOBRAZNIM NAVIJAČIMA: Kada neko pređe granicu – ja reagujem! (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.24 u 10:06

„Eto, zato sam rekao to što sam rekao“

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona nakon što je savladao Holgera Runea u tri seta, rezultatom 6:3, 6:4, 6:2.

Meč sa Runeom obeležio je i duel koji je Novak imao sa navijačima koji su podržavali Danca, kada su skandirali „Ruuuuu“ kao podrku svom pulenu.

Upitan je na konferenciji o tome i evo šta je imao da kaže.

Ne znam šta može Vimbldon da uradi u tim momentima, oni su platili karte i žele da navijaju tako kako navijaju. To oni biraju. Kako da se ponašaju, to je na njima. Možemo da raspravljamo o tome da sudija uradi nešto, ali ne možete baš da uradite mnogo. Ne može da se izbaci čitava tribina zato što ne pokazuje respekt. Turnir je bitan istorijski, svetski smo poznati zbog navijača i gledalaca. Poštujem navijače, prave navijače koji znaju za respekt. Razumem da podržavate drugog igrača, oni to biraju, ali kada neko pređe granicu, reagujem. Eto, zato sam rekao to što sam rekao – rekao je Novak Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

6
0
1 Komentara
  1. Iskreno receno, Novak iz vremena velike trojke je bio primer svetskog sportiste, cutao i igrao, kaskao za onom dvojco ali mic po mic ih sustizao i na kraju zasluzeno prestigao. Normalno je da ga njihovi fanovi ne gotive jer skinuti njihovog kralja Rodzera pa onda i kralja Rafu i nije bas tako prijatno a da ne pominjemo jos da ih je skinuo neki Balkanac. Danas kada je ostao sam, novi teniski kralj Novak umesto da ostane isti kao sto je uvek bio usredsredjen samo na ono sto najbolje zna a to je da igra tenis on, danas svojim ponasanjem baca pod noge sve ono sto ga je nekada krasilo. Kada smo nekada gledali ovakvog drskog i preterano iritirajuceg Novaka, zar ga nije sramota pred svojom decom ako ga nije sramota pred svom onom drugom decom koja ga prate na TV kako se kleberi publici i socno psuje !? Zar je to novi kralj tenisa, zar je to primer jednog od najvecih sportista danasnjice !? Novak nekad i sad na zalost, su dve neuporedive licnosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter