0
ATP

FOTO: Printscreen/X/Wimbledon

„MOJ IZVOR JE DIREKTNO MARKO ĐOKOVIĆ“: Poznati novinar otkrio zbog čega je Novak isprozivao publiku na Vimbldonu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.24 u 11:52

Ljut je jer su mu deca u publici i ne ceni nepoštovanje pred svojom njima“

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona nakon što je savladao Holgera Runea u tri seta, rezultatom 6:3, 6:4, 6:2.

Reakcija Novaka Đokovića na publiku tokom meča protiv Holgera Runea postala je glavna tema sportskih medija širom Evrope. Način na koji se Đoković suprotstavio pojedinim navijačima izazvao je mnogo komentara i rasprava, a jutro nakon meča osmine finala, to je i dalje jedna od najdiskutovanijih tema.

Novinar Nuno Markeš-Nuri objasnio je razloge iza Đokovićeve reakcije, navodeći da je Novak pobesneo zbog nepoštovanja koje je osećao u prisustvu svoje dece u publici.

– Ljut je jer su mu deca u publici i ne ceni nepoštovanje pred svojom njima. Moj izvor je direktno Marko Đoković – napisao je Markeš-Nuri na društvenoj mreži „X“ (bivši Tviter).

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter