0
Domaći fudbal

fudbal, Super liga Srbije, 35.kolo, Cukaricki vs Vozdovac Milorad Mazic Beograd, 05.05.2018. foto Marko Djokovic/STARSPORT

MAŽIĆ OTVORENO: ‘Sudijska organizacija u Srbiji ne postoji!’

Objavljeno: 09.07.24 u 15:01

On za sada nema nameru da se vraća u srpski fudbal.

Jedan od najboljih sudija svih vremena, Milorad Mažić otvoreno je govorio o svim problemima koje ima Sudijska komisija FSS. On smatra da ona postoji samo fiktivno:

Ne bavim se tim pitanjem. Mislim da je mnogo toga izrečeno što se tiče i same strukture i organizacije. Sudijska organizacija u Srbiji ne postoji i to sam već naglasio par puta. Ona postoji fiktivno samo na papiru. – rekao je Mažić za Sport Klub, te potom dodao:

Za mene je nonsens da Sudijska komisija, to sada ako hoćete da ne donosite odluke ko je odgovoran za posao kojim se bavi, onda donesete neke komisije. To je nasleđe iz prošlih vremena. Kod nas Sudijska organizacija ne postoji, nema nikakvu autoniomiju, nema nikakav autoritet, to sam već mnogo puta naglasio bez obzira što se oni brane oko toga da to nije tako – zaključio je naš legendarni sudija.

13
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter