0
Košarka
džoel embid

FOTO: Printscreen

DŽOEL EMBID PRED OI 2024: Briga me za Jokića, igram za svoju reprezentaciju! (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.24 u 10:35

„Svi znamo šta je naš fokus“

Bliže nam se Olimpijske igre, a košarkaški turnir će biti možda najjači u istoriji Igara. Gotovo svaka reprezentacija može da se nada medalji, a mi ćemo se u grupnoj fazi, između ostalog, susresti sa verovatno i najjačim Američkim „drim-timom“.

Džoel Embid – rođen u Kamerunu, pre nekoliko godina obećao Francuskoj da će igrati za nju, ali se ipak na kraju odlučio za treću, najjaču opciju Sjedinjene Američke Države. Tu su sigurno ljubav i patriotizam igrali ključnu ulogu u njegovoj odluci.

No, on se obratio na startu priprema reprezentacije SAD za Olimpijske igre, a jedno od pitanja bilo je vezano za Nikolu Jokića, s obzirom da ćemo gledati njihov duel već u grupnoj fazi.

Briga me za Jokića. Igram za svoju reprezentaciju. To je suština svega. Fokusiramo se na sebe i pokušavamo da svi budemo na istoj strani. Kada stignemo tu, svi znamo šta je naš fokus – rekao je Embid.

0
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter