0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

AMERIKANCI PIŠU: Zvezda ponudila osam miliona za krilnog napadača!

Objavljeno: 09.07.24 u 18:30

Ovo bi bilo najskuplje pojačanje u istoriji srpskog fudbala

Crvena zvezda je odlučna u nameri da ovog leta napravi tim sposoban za takmičenje u Ligi šampiona i spremna je da uloži značajna sredstva u pojačanja. Prema navodima iz SAD-a, klub je ponudio čak osam miliona dolara za krilnog igrača Orlanda, Fakunda Toresa, ali je ta ponuda glatko odbijena!

Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, najavio je da je klub spreman da potroši veliki novac na pojačanja. Čini se da su jedno od potencijalnih pojačanja pronašli u MLS-u, gde su uočili Fakunda Toresa iz Orlando Sitija.

Prema američkom „Atletiku“, Crvena zvezda je poslala prvu ponudu od 8.000.000 dolara, ali je ona odmah odbijena.

Faku Tores je odigrao 20 mečeva, postigao šest golova i upisao tri asistencije. Rođen je 2000. godine u Urugvaju, a za reprezentaciju je odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol.

Prema informacijama koje je dobio Telegraf, Faku Tores je zaista na listi želja Crvene zvezde, ali je trenutno nerealno da postane novi igrač na Marakani.

5
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter