0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DOVODI BISERA SVETSKOG FUDBALA: Crveno-beli nude preko tri miliona evra! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 09:43

Ovo bi bio odličan transfer za Zvezdu

Tim Crvene zvezde, koji danas izlazi na teren protiv Zenita (18.30), pružiće uvid u igrače na koje će Vladan Milojević najviše računati na početku sezone. Ipak, kako se prelazni rok tek zahuktava, jasno je da će biti još promena u redovima srpskog šampiona. Jedna od tih promena mogao bi biti dolazak talentovanog crnogorskog fudbalera, Viktora Đukanovića.

Prema švedskim medijima, Crvena zvezda je već poslala ponudu Hamarbiju za 20-godišnjeg Nikšićanina, koji igra na poziciji levog krila. Navodno, ponuda iznosi preko 3.000.000 evra, što bi bio jedan od najskupljih transfera u istoriji kluba. Đukanović bi se pridružio Bukariju i Đigi, dok bi ispred njega ostali Endijaje (4.000.000) i Hvang (5.500.000).

FOTO: X/ @hammarbyfotboll

Mladi napadač je u januaru 2023. godine stigao u švedski fudbal iz Budućnosti za 1.000.000 evra i brzo postao meta bogatijih klubova. U prvoj sezoni za Hamarbi postigao je 11 golova u 25 utakmica, privukavši pažnju klubova poput Lacija, Lorijana i Totenhema. Ovog leta bio je meta Klub Briža, koji je navodno ponudio 6.000.000 evra, ali nakon negativnog odgovora, povukli su se iz trke.

Đukanović je 2017. godine učestvovao na kampu FS Srbije u Staroj Pazovi, zajedno sa drugim talentovanim igračima poput Vanje Vlahovića, Sameda Baždara i Luke Stojanovića. Za prvi tim Budućnosti debitovao je sa 16 godina i već u prvom nastupu, protiv Bokelja, postigao gol.

Crvena zvezda je tokom leta osvežila ekipu dovođenjem Pume, Seola, Stojića, Anana, Ilića, Dalsija i Jovanovića. Ukoliko bude postignut dogovor sa Hamarbijem, njima će se uskoro pridružiti i Viktor Đukanović.

Viktor može igrati i krilnog i centralnog napadača, sjajan je u igri ‘jedan na jedan’, želi loptu i ne beži od odgovornosti. Doveli smo jednog od najboljih i najtraženijih igrača na Balkanu, kojeg su pratili mnogi veliki evropski timovi – rekao je sportski direktor Hamarbija,Jesper Janson, kada je Đukanović potpisao ugovor do 2027. godine.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter