0
Domaći fudbal
Jan Karlo Simić

FOTO: Printscreen/YouTube

SRBIN NA KORAK OD POTPISA: Slavni klub zainteresovan za momka koji se sprema da debituje za Orlove!

Objavljeno: 08.07.24 u 19:33

Simić bi mogao da otvori novo poglavlje u svojoj karijeri

Italijanski mediji intenzivno izveštavaju da je Jan Karlo Simić na radaru Torina, što je privuklo pažnju novog trenera Paolo Vanolija. Vanoli želi da mladi defanzivac postane deo njegovog tima i već je uputio zahtev upravi kluba da se krene u realizaciju transfera.

Simić trenutno nije postigao dogovor sa rukovodstvom FK Milana oko produžetka ugovora, što otvara mogućnost da Torino angažuje igrača bez velikog finansijskog opterećenja, kako bi izbegli da na kraju sezone napusti klub kao slobodan igrač.

Ukoliko se transfer realizuje, Simić će se pridružiti brojnim srpskim fudbalerima koji su nosili dres Torina. Trenutno, golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić brani boje „Bikova“, dok je Nemanja Radonjić formalno još uvek član kluba, ali se očekuje da napusti Torino. Radonjić je u potrazi za novim izazovom u inostranstvu, iako je Crvena zvezda takođe pokazala interesovanje za njegov povratak.

Pored toga, srpski reprezentativac Ivan Ilić takođe napušta Torino, jer će nastaviti karijeru u ruskom Zenitu.

Torino ima bogatu istoriju sa srpskim fudbalerima, a Simić bi mogao da postane još jedan u nizu koji će nositi dres ovog renomiranog kluba u Seriji A.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter