0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNA IGRA ZVEZDE U DRUGOM POLUVREMENU: Treća uzastopna pobeda crveno-belih protiv šampiona Rusije! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 20:28

Vrlo dobri izabranici Vladana Milojevića!

Crvena zvezda je pobedila Zenit u prijateljskoj utakmici u Rusiji rezultatom 2:1. Strelci za crveno-bele bili su Aleksandar Katai i Stefan Leković, dok je za ruski tim strelac bio Klaudinjo.

Nije dobro krenulo po šampiona Srbije. Već u 5. minutu susreta domaćin stiže do vođstva spektakularnim pogotkom Klaudinja.

Ozbiljne muke za Mimovića. Preko leve strane Mostovoj i Vendel prave ozbiljne probleme mladom beku Crvene zvezde.

Prvak Srbije je u 20. minutu imaju svoju šansu. Dalsio je šutirao iz daljine, ali nažalost nije bio dovoljno precizan da ugrozi Ruse.

Ivan Guteša spasava Zvezdu u 32. minutu. Odlična kontra Zenita gde se Mostovoj našao sam jedan na jedan sa golmanom crveno-belih, ali je Guteša izvanredno reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Pokušavala je Zvezda po desnoj strani, preko Lazara Jovanovića, ali to nije davalo mnogo koristi osim par relativno opasnih centaršuteva.

Na početku drugog poluvremena, igrači Crvene zvezde pritisli su Zenit, ofanziva se isplatila i crveno-beli su stigli do izjednačenja golom Aleksandra Kataija u 49. minutu, asistent je Dalsio.

Crveno-beli su nastavili sa napadačkim stilom fudbala, deluje da su i oštećeni za penal, Rodrigo je igrao rukom, ali s obzirom da je prijateljska utakmica, nije bilo intervencije VAR-a.

U 62. minutu imao je Zenit najbolju priliku preko Kasijere, koji je šutirao glavom.

U drugom poluvremenu, ušao je Puma Rodrigez i u nekoliko navrata pokazao da može biti veliko pojačanje za ekipu Vladana Milojevića, u tom periodu veliku šansu za Zvezdu imao je i Šerif Endiaje, ali je nije materijalizovao.

U 86. minutu, Zvezda stiže do vođstva, strelac je Stefan Leković, odličan centaršut Gelora Kange, a mladi defanzivac je idealno šutnuo loptu glavom i pogodio gol Zenita!

Imali su crveno-beli još nekoliko šansi do kraja, preko Pume Rodrigeza, tako da je rezultat mogao biti i veći.

10
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter