0
ATP
Novak Đoković

FOTO: X/@Wimbledon

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Novak Đoković dobio novog trenera! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 11:45

Nekada se nisu volelili

Novak Đoković uživa u neobičnim trenucima na Vimbldonu pred svoj meč osmine finala sa Holgerom Runeom. Dan koji je počeo sa kišom na terenu nije sprečio Đokovića i Nika Kirjosa da se dobro zabave tokom treninga.

Nakon zanimljivog dana, Novak se oglasio na društvenim mrežama kasno u noć, otkrivajući detalje svog neobičnog treninga sa australijskim kolegom. Kiša je nekoliko puta odlagala njihov trening, ali su njih dvojica iskoristili vreme igrajući fudbal ispod napumpane cerade koja pokriva teren.

Na Novakovom Instagram profilu pojavili su se snimci kako se on i Nik zabavljaju igrajući fudbal na neobičnom mestu, pokazujući svoje veštine i smejući se dok su se pripremali za naredne izazove na turniru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Malo dobre nevolje na Vimbldonu sa Nikom Kirjosom – napisao je Đoković uz snimak njihovog treninga, gde se vidi kako su obojica uživali u neformalnom okruženju.

Tokom treninga, Kirjos je na šaljiv način ponudio svoje usluge kao trenera Novaku dok se oporavlja od povrede.

Nole, sad sam tvoj trener – poručio je Kirjos Đokoviću.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter