1
Olimpijske igre Pariz 2024
Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Bogdan Bogdanovic (L) and Nikola Jokic Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ORLOVI U DRUGAČIJEM IZDANJU: Ko je najveći zavodnik, a ko noćna ptica? (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 10:32

Naši momci vidno raspoloženi

Olimpijski komitet Srbije osmislio je zanimljivu igru za naše reprezentativne ekipe, a sada su na red došli i košarkaši. Na zidu je bio poster sa leksikonskim pitanjima i praznim mestima za slike, a košarkaši su imali zadatak da odaberu ko je među njima najveći zavodnik, muzička zvezda, kralj plesnog podijuma ili umetnik.

Očekivano, Nikola Jokić je označen kao najveća spavalica, što mu se nije nimalo dopalo.

Ko je mene izabrao da sam najveća spavalica? Druže, pa ja ne spavam! – rekao je Jokić, pa je umesto njega na tom mestu završio Vasa Micić.

Na pitanje ko je najveći zavodnik, tim menadžer Nebojša Ilić zalepio je sliku Alekse Avramovića, koji mu je pružio ruku uz reči:

Jesi ti lud, doktore?Jokić je potom prišao i na to mesto stavio Bogdana Bogdanovića, sa čime su se složili i ostali igrači.

Nikola Milutinov je izabran za kralja plesnog podijuma, dok je Ognjen Dobrić proglašen za najveću muzičku zvezdu. Najveće šanse da zakasni na trening dobio je Dejan Davidovac, dok su najveće šanse da se izgubi na putu do terena pripale Aleksi Avramoviću. Marko Gudurić je dobio titulu igrača koji najverovatnije obuje dve različite čarape.

Pogledajte video snimak da vidite kako su se „orlovi“ zabavljali tokom ove igre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije)

4
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter