0
ATP

NOVAK BI MOGAO NA STAROG ZNANCA: Đoković saznao ime rivala u četvrtfinalu Vimbldona, ali će prvo morati da prođe Runea!

Objavljeno: 08.07.24 u 17:15

Novak Đoković je u prošlosti već imao prilike da igra protiv njega

Aleks de Minor iz Australije izborio je svoje mesto u četvrtfinalu Vimbldona nakon napetog susreta protiv mladog francuskog tenisera Artura Filsa. De Minor je slavio rezultatom 3:1 u setovima (6:2, 6:4, 4:6, 6:3), pokazujući izvanrednu formu i strategiju na čuvenom travnatom terenu.

Prvi set je bio brza vožnja za De Minora, koji je dominantno osvojio prvi set sa 6:2. U drugom setu, Fils je pružio jači otpor, ali nije uspeo da spreči De Minora da preuzme kontrolu i osvoji set rezultatom 6:4.

Mladi Fils je pokazao svoj talenat u trećem setu, u kom je uspeo da se vrati u meč i osvoji set sa 6:4, smanjujući prednost De Minora. Četvrti set je bio odlučujući, gde je De Minor ponovo preuzeo inicijativu, napravio ključne brejkove i zapečatio pobedu sa 6:3.

De Minor sada čeka pobednika duela između Novaka Đokovića i Holgera Runea, koji će odrediti njegovog narednog protivnika na turniru.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter