2
Evroliga
Miodrag Miško Ražnatović

FOTO: Starsport

NOVA MIŠKOVA ZAGONETKA: Da li je Ražnatović ovim potvrdio dolazak Dejvisa u Partizan? (FOTO)

Objavljeno: 08.07.24 u 18:10

Ražnatović je ponovo privukao pažnju

Miodrag Miško Ražnatović je izazvao veliku pažnju u košarkaškom svetu svojom najnovijom porukom na društvenim mrežama, nagoveštavajući dolazak Brendona Dejvisa u redove Partizana.

Ražnatović je postavio na društvenu mrežu „X“ zastavu Ugande, simbol koji jasno asocira na Dejvisev pasoš i njegovo ranije predstavljanje u reprezentaciji te zemlje dok je igrao za Barselonu.

Nisu se kvalifikovali za olimpijski turnir, ali danas su veoma važni u košarkaškom svetu – napisao je Ražnatović, poznat po svojim zagonetnim porukama koje često najavljuju transfer svojih klijenata.

Brendon Dejvis, bivši centar Valensije sa bogatim iskustvom u evropskoj košarci, postaće četvrto zvučno pojačanje Partizana ove sezone, pridružujući se tako Vanji Marinkoviću, Ifeu Lundbergu i Frenku Nilikini u crno-belim redovima.

Sa 32 godine i rođenjem u Filadelfiji, Dejvis je takođe igrao ključnu ulogu u ugandskoj reprezentaciji, što čini njegov dolazak u Partizan dodatno zanimljivim za navijače i stručnu javnost.

19
0
2 Komentara
  1. Velika vecina informacija vezanih za Partizan nije tacna, odnosno proizvod je nagadjanja.. Razlog lezi u tome da su Bg mediji PO NALOGU u funkciji blacenja JSD Partizan, pa tako i KK Partizan..Prosle sezone drzava i SPC su ucestvovali u sprecavanju Mirotica, Raznjatovic u tajnoj prodaji Madara, a nesto kasnije Covic u legalizaciji mafijaskih metoda u finisu ABA i KSL, pa je KKP otisao u ilegalu sa svojim radom.. U ovom trenutku samo Ostoja, Zeljko i Savic znaju koliko je dugacak roster, kao i to ko od domacih ostaje, a ko ide.. Moja je procena da od Avramovica, Trifunovica i Jaramaza bar dvojica ostaju, a mozda i sva trojica.. Ono sto pouzdano znam, je to da KKP intenzivno radi na plejevima, i bar jedan vrhunski stize.. Koliko sam cuo u kombinaciji imaju nekoliko imena, od kojih je jedan iz Kine, Finac, i par Amerikanaca…

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter