0
ATP
Novak Đoković

FOTO: X/@Wimbledon

KIRJOS O NOVAKOVOM OBRAĆANJU NAKON MEČA: „Publika čačka medveda u oko!“ (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 23:21

Nasmejao ga je Noletov odgovor publici!

Nik Kirjos je komentarisao Novakov meč na Vimbldonu. Kirjos se dotakao se posebno Novakovog govora po završetku meča, kada se najtrofejniji teniser ikada obratio navijačima koji su prema njemu pokazali nepoštovanje.

Zvižduci nisu način da se pokaže poštovanje prema igračima na terenu. Svim navijačima koji imaju poštovanje i bili su ovde večeras, hvala vam puno. Svim onima koji su odlučili da me ne poštuju, želim im: ‘Lakuuuuuuuu noć. Znam da navijaju za Runea. Na Turu sam više od 20 godina, znam sve trikove. Fokusiram se na ljude pune poštovanja koji su platili kartu i došli da navijaju. Igrao sam u daleko neprijateljskim sredinama. Verujte mi, ne možete da me dirnete – rekao je Novak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)


Kirjos je rekao:

Mislim da to nije bilo zviždanje i negodovanje, ali publika širom sveta bi trebalo da razume. Novaku ne treba više motivacije. On je motivisan, jedan od najboljih igrača na svetu – rekao je Kirjos i dodao.

Video sam to iznova i iznova, publika čačka medveda u oko, to ne želite da radite protiv Novaka. Neko je rekao da mu je to bio prvi test? Odgovorio je na sva pitanja. Sledi blokbaster sa De Minorom – zaključio je Kirjos.


 

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter