4
Evroliga
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

IGRAČI SRBIJE U PREGOVORIMA SA ZVEZDOM? Nebojša Čović tajno usnimljen kako razgovara sa dvojicom Orlova! (FOTO)

Objavljeno: 08.07.24 u 17:55

Crvena zvezda hoće da u što kraćem roku kompletira tim za narednu sezonu

Košarkaška reprezentacija Srbije temeljno se priprema za nadolazeće Olimpijske igre s visokim ambicijama, dok se klubovi aktivno pripremaju za sledeću sezonu evroligaškog takmičenja. Crvena zvezda posebno je aktivna na transfer tržištu, te se spekuliše da bi uskoro mogla dovesti dvojicu reprezentativaca, Filipa Petruševa i Ognjena Dobrića.

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija iz jednog beogradskog hotela na kojoj su Nebojša Čović, Nebojša Ilić i Igor Vujčin, što je podstaklo špekulacije o mogućem dolasku Petruševa i Dobrića u klub. Petrušev se već poveziva sa Crvenom zvezdom, a nedavno je viđen u razgovoru sa Željkom Drčelićem, što je dodatno podgrejalo očekivanja navijača.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Рособјанко! (@rosobjanko)

ć

U međuvremenu, Ognjen Dobrić je takođe bio viđen na razgovoru tokom priprema u Staroj Pazovi, što je dodatno pojačalo spekulacije o njegovom mogućem povratku u crveno-bele redove. Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju potvrdu ovih transfera, posebno jer je klub već angažovao poznata imena poput Nikole Kalinića, Majka Dauma, Kodija Milera-Mekentajera, Uroša Plavšića i Ajzee Kenana.

U isto vreme, klub se zahvalio Džavonte Smartu, Treju Tompkinsu, Frediju Gilespiju i Adamu Hangi, dok se Olimpijakos priprema za povratak Saše Vezenkova, što bi moglo da otvori prostor za Petruševa u Crvenoj zvezdi, gde bi imao značajnu ulogu u timu.

12
2
4 Komentara
  1. Da a onda cemo od septembra u novom serijalu jutarnjih programa da slusamo kako Obradovic,Savic i Ostoja presrecu i prave sacekuse igracima i ometaju pripreme reprezentacije.To je Srbija,neki vise veruju lazovima i prevarantima nego svojim ocima.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter