3
Evroliga
Bruno Kaboklo

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade reacts during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ŠTA ĆE BITI SA KABOKLOM? Brazilac ni ne razmišlja o Partizanu, ali Ostoja Mijailović tvrdi suprotno!

Objavljeno: 06.07.24 u 10:12

Kaboklo je na momente delovao izuzetno dobro, a na momente veoma loše

Bruno Kaboklo je iza sebe imao jednu veoma turbulentnu godinu prepunu uspona i padova, dobrih i loših momenata koji su izrazito uticali na njega.

Najpre je privukao pažnju pokušajem da raskine ugovor sa Venecijom kako bi potpisao za Partizan, a zatim je napustio beogradski klub pred sam kraj sezone, ulazeći u spor sa crno-belima.

Iako je predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio da će Kaboklo ostati zbog važećeg ugovora, njegov menadžer i medijski izveštaji sugerišu suprotno.

Izraelski mediji prenose da Makabi pokazuje interesovanje za Kabokla i vidi ga kao potencijalnu zamenu za Džoša Niba. Međutim, Kaboklo ima ambiciju da se vrati u NBA ligu, zbog čega je izraelski klub trenutno na čekanju. Kaboklo je već igrao u NBA od 2014. do 2018. godine.

4
5
3 Komentara
    • Jeste, isto kao što i Madar nije mogao da ode, pa smo videli kako se završilo. Nikako da prihvatite činjenicu da vas Ostoja konstantno laže.

      5
      0
      Odgovori
  1. Sto te puno interesuje kaboklo a ne pitas za jaramaza koliko te zanima evo ti info da se ne patis dolazi najbolji igrac finske

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter