2
EURO 2024
Rade Bogdanović

FOTO: Printscreen/YouTube

RADE BOGDANOVIĆ U SVOM ELEMENTU: „Plače Portugal, plače Ronaldo, plače Feliks!“

Objavljeno: 06.07.24 u 08:13

Rade Bogdanović nastavlja u svom stilu

Fudbalska reprezentacija Portugala završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu nakon poraza od Francuske u penal seriji.

Ono što je dodatno interesantno jeste mogućnost da je ovo bilo poslednje Evropsko prvenstvo na kojem smo videli Kristijana Ronalda. Rade Bogdanović, gostujući u emisiji „Svi igraju, fudbal pobeđuje“ na RTS-u, dao je zanimljiv komentar na ovu temu.

Pogodio jeste Dembele, ali nismo se nagledali suza Portugalaca. Ja ne znam da li smo se nagledali ovoliko suza… Plače Portugal, plače Ronaldo, plače Feliks, ali plače i Ana Vjetrović, kojoj je Feliks ljubimac, eto… Ana žao mi je… – rekao je Rade Bogdanović.

Podsetimo, Francuska će u polufinalu igrati protiv Španije, koja je u prethodnom meču pobedila Nemačku sa 2:1 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

5
3
2 Komentara
  1. Dokle ce te ovog salabajzera u opšte promovisati u javnost??
    Gde je on uopšte bio svih ovih godina? Pa jel vi vidite da je on u rangu sa onim stočnim bivšim ministrom Nedimovićem. Ruku pod ruku obojica – maskarada i cirkus od ljudi.

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter