1
Košarka

Davis Bertans European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosraci Eurobasket Srbija - Letonija, Serbia - Latvia 01.9.2017. Istanbul, Turska, 1. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PRILIKA ZA PARTIZAN? Bivši košarkaš crno-belih dobio otkaz u NBA! (FOTO)

Objavljeno: 06.07.24 u 21:26

„Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan“

Prema izveštaju “Atletika”, Šarlot Hornetsi su otpustili letonskog košarkaša Davisa Bertansa.

Odluka je doneta uprkos delimično garantovanom ugovoru 31-godišnjeg igrača, koji se pridružio Hornetsima prošlog februara nakon trejda iz Oklahome, zajedno sa srpskim košarkašima Vasilijem Micićem i Aleksejom Pokuševskim.

Bertans je odigrao 28 utakmica za Hornetse, postižući prosečno 8,8 poena po meču uz 38% uspešnosti šuta za tri poena.

Podsetimo, Bertans je nedavno govorio o Partizanu i naveo da ako bi se vraćao u Evropu, to bi bilo u Partizan.

– Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan. Taj klub mi je na umu i u srcu. Bio bi san završiti u prepunoj Areni u Beogradu. Ali, videćemo šta budućnost nosi i koliko ću još godina biti u NBA.

FOTO: STARSPORT

Trenutno, Bertans je fokusiran na obaveze u reprezentaciji Letonije, koja se priprema za odlučujući meč protiv Brazila u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu. Pre nego što je započeo svoju NBA karijeru, Bertans je igrao za letonske timove, Olimpiju iz Ljubljane, Partizan i Baskoniju, gde je stekao značajno iskustvo i reputaciju.

25
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter