1
Fudbal
fudbalska reprezentacija Srbije

Team of Serbia pose for a photo prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ORLOVE VIŠE NEĆE OBLAČITI PUMA: FSS raskida saradnju sa Pumom i dovodi manje poznati američki brend?!

Objavljeno: 06.07.24 u 20:26

FSS je raspisao međunarodni tender, a najbolju ponudu poslala je američka kompanija

Fudbalski savez Srbije uskoro bi mogao da raskine saradnju sa dugogodišnjim partnerom, kompanijom Puma, jer se očekuje dolazak novog sponzora za sportsku opremu.

Prema informacijama koje prenosi “Sportski žurnal”, FSS je odlučio da izabere američki brend “Kapeli Sport” kao novog dobavljača sportske opreme za nacionalni tim.

Kako se navodi, FSS je raspisao međunarodni tender na koji se prijavilo sedam proizvođača, nudeći znatno povoljnije ugovore u poređenju sa dosadašnjim tehničkim sponzorom. Najimpresivnija ponuda stigla je od američke kompanije “Kapeli Sport”, vredna oko osam miliona evra, što je ubedljivo najviša ponuda među konkurentima.

“Kapeli Sport” trenutno je dobavljač sportske opreme za Barbados, Trinidad i Tobago, Američke Samoe i karipske države Sent Kits i Nevis. 

3
35
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter