1
Domaći fudbal
FSS

during the Extraordinary Elections Vanredna Izborna Skupstina Fudbalskog Saveza Srbije at Sports center of Serbia Football Federation on March14, 2023 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Pedja MilosavljevicStarsport.rs ©)

NOVA OSTAVKA U FSS: Posle Nedimovića još jedan potpredsednik Saveza napustio funkciju!

Objavljeno: 06.07.24 u 12:32

FSS će doživeti skorije promene, svi se nadamo na bolje

Prema informacijama Sport kluba, Fudbalski savez Srbije je izgubio još jednog potpredsednika. Nakon Branislava Nedimovića, koji je nedavno podneo ostavku, sada se povukao i Branko Zečević, koji je bio promovisan u tu funkciju nakon izbora u martu prošle godine.

Zečević je proveo 16 meseci u srpskom fudbalskom savezu, sledivši politiku prethodnog potpredsednika Branislava Nedimovića, koji ga je i predložio za ovu funkciju.

Ovakav talas ostavki u FSS-u dovodi u pitanje operativnost Odbora za hitna pitanja, koji je statutarno formiran sa pet članova, ali je sada sveden na samo tri člana: predsednika Dragana Džajića, te potpredsednike Janoša Žemberija i Sandru Sremčević. Zakazana sednica ovog odbora za ponedeljak je sada na ivici kvoruma, budući da je za otkazivanje dovoljno da jedan od preostalih članova ne prisustvuje.

Odbor za hitna pitanja treba da razmotri ključna pitanja u pripremi za narednu sezonu, a planirano je i formiranje Veća za rešavanje sporova, pod uslovom da sednica, zakazana za podne u ponedeljak, bude održana.

Ostavkama Branislava Nedimovića i Branka Zečevića, Izvršni odbor FSS-a takođe je izgubio dva člana, što dodatno komplikuje trenutnu situaciju u organizaciji.

9
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter