0
Evroliga
Aleksa Avramović

Aleksa Avramovic during the Kosarkaska Liga Srbije Season 2023-2024 Semifinals Game 3 match between Partizan and Mega at Aleksandar Nikolic hall on May 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DESIO SE TOTALNI PREOKRET: Aleksa Avramović odustao od transfera, poznat i razlog!

Objavljeno: 06.07.24 u 14:20

Avramović možda i ostane u Partizanu posle svega

Aleksa Avramović, srpski reprezentativac i igrač Partizana, bio je u centru pažnje zbog mogućeg prelaska u redove Makabija iz Tel Aviva. Spekulacije su dostigle vrhunac kada je Avramović, prema informacijama iz njegovog okruženja, izrazio želju da zaigra za „Ponos Izraela“.

Međutim, prema dobro obaveštenim lokalnim izvorima, pregovori ne napreduju kako se očekivalo, te je sve izvesnije da do dogovora neće doći. Ključni razlog za ovakav preokret navodno leži u Avramovićevom strahu za svoju bezbednost usled trenutnog ratnog stanja.

Iako Makabiju nedostaju igrači na Avramovićevim pozicijama, situacija u regionu čini da je teško privući sportiste da se odluče na takav korak. Avramović trenutno ima važeći ugovor sa Partizanom još jednu sezonu, ali nije u prvom planu trenera Željka Obradovića, što dodatno komplikuje njegovu situaciju.

Dok se čeka dalji razvoj događaja, jasno je da će budućnost Aleksa Avramovića ostati pod znakom pitanja dok se ne reše sve nejasnoće oko potencijalnog transfera i bezbednosnih pitanja.

30
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter