0
Evropske lige
Darko Lazović

Darko Lazovic during Serbian national football team training session at the Fifa World Cup 2022 in Doha, Qatar, on December 1.

DARKO LAZOVIĆ ODLUČIO: Evo gde će srpski krilni fudbaler nastaviti svoju karijeru!

Objavljeno: 06.07.24 u 11:55

Spekulisalo se gde bi Lazović mogao da ide, a sada je sve jasno

Srpski fudbaler Darko Lazović odlučio je da ostane verni kapiten Verone uprkos spekulacijama o mogućem transferu. Nakon pet uspešnih godina u klubu, Lazović je prihvatio smanjenje plate kako bi produžio vernost klubu. Prema lokalnim izvorima, Lazović je potpisao novi ugovor koji će ga vezati za Veronu još jednu sezonu, pokazujući posvećenost timu i gradu gde je postao klupski kapiten.

Od dolaska iz Đenove 2019. godine, Lazović je odigrao 172 utakmice za Veronu, čime se istakao kao jedan od najiskusnijih stranih igrača u istoriji kluba. Ukoliko ostane u Veroni, Lazović ima priliku da obori klupski rekord po broju utakmica, trenutno držan od strane Emila Halfredsona (196) i Adailtona (176).

Lazović, koji je svoj fudbalski put gradio kroz Borac, Crvenu zvezdu i Đenovu, pronašao je u Veroni novi dom i najbolje fudbalske trenutke u karijeri. Nakon što je klub završio prošlu sezonu na 13. poziciji Serije A, Lazović će i dalje biti ključni igrač u planovima Verone za predstojeću sezonu u najvišem rangu italijanskog fudbala.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter