0
Domaći fudbal

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Navijaci FK Vojvodina Stadion:Karadjordje Foto:Nenad Mihajlovic

VOJVODINA U PROBLEMU: Sezonu i juriš na Evropu počinju van Karađorđa, a sada je poznato gde će igrati!

Objavljeno: 05.07.24 u 11:50

Sezonci će dobiti dodatne pogodnosti

Vojvodina će uskoro pustiti u prodaju sezonske ulaznice, ali će navijači morati da sačekaju jesen za povratak na „Karađorđe“. Novosadski gigant trenutno renovira stadion, pa će prve utakmice igrati u drugom gradu.

Sezonu će započeti na TSC areni u Bačkoj Topoli, gde će Vojvodina igrati prve domaće utakmice, kako u Superligi Srbije, tako i u evropskim takmičenjima.

Međutim, klub osigurava da niko neće biti oštećen zbog ove privremene promene. Kupci sezonskih ulaznica dobiće dodatne pogodnosti, uključujući organizovan prevoz na utakmice koje će se zbog renoviranja igrati na TSC areni. Takođe, biće obezbeđen prevoz na važnije susrete, kao što su finala kupa, prvenstveni dueli i utakmice u ostalim takmičenjima.

Vojvodina će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prvi rival biće čuveni Ajaks. Prva utakmica odigraće se 25. jula u Amsterdamu, dok će se revanš održati 1. avgusta u Bačkoj Topoli.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter